De ce să închei asigurarea auto online? Avantaje

ford
5/5 - (7 votes)

Ce este asigurarea RCA?

RCA este asigurarea auto obligatorie de răspundere civilă pe baza căreia asiguratorul care a emis polița RCA plătește despăgubiri terțelor persoane păgubite în urma unui accident auto provocat de vehiculul pentru care s-a încheiat acea asigurare RCA.

De ce să comanzi asigurarea RCA online?

Dacă nu ai comandat asigurarea auto online și ești încă sceptic cu privire la cumpărarea unei polițe de asigurare online, mai jos îți prezint câteva din avantajele achiziției online. Vei afla cât de simplu este să comanzi online o asigurare auto obligatorie și de ce este recomandat să consulți un calculator RCA.

Calculatorul rca te ajută să compari și să descoperi cele mai mici prețuri sau, cele mai avantajoase oferte ale asiguratorilor, care oferă mai multe servicii.

Este mai ușor și economisești timp

In primul rand usurinta prin care aplicati pentru o asigurare auto, fie ca este vorba despre o polita RCA sau CASCO. Aveti la indemana solutii complete, completarea formularului de comanda implicand introducerea acelorasi date pe care erati nevoiti sa le oferiti in sediul asiguratorului. Simplu, rapid si extrem de eficient, din fata calculatorului avand prilejul de a intra in posesia asigurarii auto de care aveti nevoie.


În plus, poți cumpăra polița RCA de oriunde și la orice oră!

Achiziția online este recomandată pe perioada pandemiei

În special pe perioada pandemiei, este de preferat evitarea unui drum la sediul fizic al asiguratorului, majoritatea firmelor recomandând achiziția online.

Economisești deoarece poți alege cea mai avantajoasă ofertă

Un alt avantaj al mediului online in domeniul asigurarilor auto este varietatea ofertelor regasite intr-o singura locatie. Mizati intotdeauna pe platformele ale caror optiuni integreaza intr-o maniera adecvata ofertele mai multor societati de asigurari, in acest fel avand posibilitatea de a compara optiunile si preturile a pana la 20 de polite de asigurari diferite. In functie de bugetul alocat si de alte detalii contractuale, alegeti asigurarea care va avantajeaza.

rca ieftin online

Dacă ai un dubiu în alegerea firmei de unde să cumperi asigurarea, în gasirea celui mai ieftin RCA poți urmări și forumurile unde se găsesc relatari și experiente ale utilizatorilor legate de companiile de asigurari și prețurile practicate de acestea. În acest articol poți vedea și un top al celor mai apreciate site-uri care vând RCA.

Nu in ultimul rand, avand la dispozitie numeroase oferte actualizate periodic dar si un mod rapid de a aplica pentru o asigurare auto, nu ramane decat sa te bucuri de un proces de achizitie fluent, orientat special catre client.

Asigurarea RCA, este valabilă și în format electronic

Primești dovada atât în format digital (email), cât și fizic, prin curier

Aplicati pentru o polita de asigurare, acceptati detaliile contractuale solicitate de asigurator si primiti asigurarea auto acasă prin poștă sau curierat rapid. De asemenea, primești asigurarea RCA și în format electronic, pe email și nu mai e nevoie de dovada fizică!

Când ești oprit de organele legii este ajuns șă arăți asigurarea în format digital, de pe telefonul mobil.

București, 26 august 2020 – Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a aprobat, modificarea și completarea Normei nr. 20/2017 privind asigurările auto din România în ceea ce privește articolul care reglementează dovada încheierii asigurării RCA în cazul controalelor efectuate de către autoritățile abilitate. Citește tot

Astfel, la articolul 10, punctul 11 se arată că dovada încheierii asigurării RCA, în cazul controalelor efectuate de către autoritățile abilitate o constituie:
litera a) polița de asigurare RCA și contractul RCA emise de către asigurătorul RCA, pentru perioada de valabilitate înscrisă, prezentate pe suport hârtie sau în format electronic;

Sursa foto

Nu este nevoie sa iți pierzi timpul pe drumuri încercând sa cauți cel mai ieftin rca. Din confortul casei tale, compară și alege cea mai bună ofertă!

topor oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *