Top cele mai bune cărți de dezvoltare personală în 2021

dezvoltare personala carti
5/5 - (5 votes)

Cărțile de dezvoltare personală sunt la mare căutare, nu numai pentru că ating latura noastră umană, dar și pentru că ne ajută să ne cunoaștem mai bine și să lucrăm mai eficient cu noi înșine. Câteva pagini citite pe zi pot deschide noi orizonturi și pot conferi o stare de liniște și echilibru dacă mesajul este bine interpretat. Dacă ești pasionat/ă de lectură și vrei să găsești cărți bune la preț avantajos, te invit să vezi și acest cărți la reducere cu cele mai mari 100 promoții la cărți online, din toate domeniile, inclusiv dezvoltare personală.

Top 10 cărți de dezvoltare personală în general

Am făcut mai jos un top 10 al cartilor de dezvoltare personală. Dacă ai un autor preferat care nu se regăsește în top, te invit să îl postezi în comentarii.

Alege (maxim 3) din cartile tale preferate (dezvoltare personala)

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

“Secretele succesului” de Dale Carnegie – review

Această carte este o colecție de povești de succes pe care Dale Carnegie le-a studiat pentru a extrage cele mai importante sfaturi pentru a reuși în viață. Autorul a intervievat pe parcusul vieții sale o serie de oamenii importanți care au reușit să se dezvolte și să lase ceva în urma lor, iar toate aceste trucuri pe care le-au împărtășit sunt grupate în capitolele acestei cărți. Cartea conține o serie de trucuri cu privire la cum să vă comportați, cum să cooperați, cum să lăsați o primă impresie, cum să zâmbiți și cum să oferiți critici. Dacă vrei să-ți înnoiești colecția de carti motivationale, te invit să descoperi aici, carti de dezvoltare personala la reducere, sute de titluri la prețuri avantajoase.

Secretele succesului Dale Carnegie

Toate aceste tehnici te vor ajuta să ai succes în afaceri și în viață.


“Tată bogat, tată sărac” de Robert T. Kiyosaki – review

Această carte scoate în evidență faptul că bogăția nu înseamnă neapărat fericire, iar un om cu o condiție financiară mai precară are potențialul să crească și să se dezvolte dacă știe să folosească resursele pe care le are la îndemână.

Tata bogat, tata sarac

Cartea vă învață cum să vă manevrezi banii, punând bazele unor cunoștințe de bază despre investiții și câștiguri, chiar dacă în prezent banii lipsesc sau câștigurile nu sunt foarte mari.

“Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” de Robin S. Sharma – review

Cartea aceasta prezintă lecția de viață a unui avocat, după ce un eveniment neașteptat îi pune starea de sănătate în pericol. Plecat în căutarea unor răspunsuri cu privire la scopul său în viață și pasiunile sale, acesta face o călătorie într-o cultură îndepărtată, unde reușește să se conecteze cu sine însuși și să își elibereze potențialul.

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul

Top 10 cărți de dezvoltare personală în 2021

Printre cele mai recomandate cărți de dezvoltare personală online în 2021 se numără următoarele:

Inteligența emoțională – Daniel Goleman (editia a IV-a)

Scara magică spre succes – Napoleon Hill, editura Litera

Puterea Prezentului – Eckhart Tolle

Antrenează-ți creierul! Ed a II a, Joe Dispenza

Emoții vindecătoare. Dialoguri cu Dalai Lama despre rațiune, emoții și sănătate – Daniel Goleman

Revoluția somnului. Cum să îți schimbi viața noapte de noapte – Arianna Huffington

Mindfulness și neurobiologie – Calea către cultivarea stării de bine – Daniel J. Siegel

Puterea intenției – Dr Wayne W. Dyer

O minte profundă – Dalai Lama

Nimic Nu Se Schimbă Până Când Nu Te Schimbi – Mike Robbins

“Puterea Prezentului” de Eckhart Tolle – review

Fiind deja tradusă în 33 de limbi, cartea te învață să te concentrezi asupra timpului prezent, să apreciezi ceea ce ai și să trăiești clipa. Gândindu-te prea mult la trecut sau la viitor nu vei reuși să te dezvolți niciodată, deoarece doar fiind prezent reușești să faci pași spre dezvoltarea ta. Tendința de a retrăi trecutul ne face să evităm să fim prezenți și să rămânem nostalgici cu privire la ce a fost la un moment dat în viața noastră.

Puterea prezentului

Care sunt cărțile tale de dezvoltare personală preferate?

Dacă ai un autor preferat care nu se regăsește în top, te invit să îl postezi în comentarii.

cod reduceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *