Cărți bune de citit la cafea pentru o dimineață perfectă

carti-de-citit-la-cafea
5/5 - (1 vote)

Dimineața este momentul zilei în care cei mai mulți oameni își fac timp să citească, însă nu orice roman este potrivit pentru a fi citit în timp ce ne savurăm cafeaua. Cele mai multe femei preferă un roman de dragoste scris într-un mod simplu și accesibil, pe care să-l poată parcurge fără a fi nevoie de o mare putere de concentrare. În acest articol, vă voi prezenta trei astfel de cărți de succes care sunt ideale pentru a vă face dimineața perfectă.

Cărțile din acest articol sunt pe teme foarte variate, iar fiecare aduce un alt element excelent pentru calitatea lecturii dumneavoastră. Dacă însă nu știți ce să alegeți și doriți alte titluri, puteți accesa si cărți bune bestsellers în 2020.

Ultima scrisoare de dragoste, de Jojo Moyes

Ultima scrisoare de dragoste este un roman despre care am mai vorbit într-un articol anterior, însă în momentul în care ai descoperit-o pe autoarea Jojo Moyes, devii automat dependent de cărțile ei. În roman se vorbește despre două cupluri diferite, ce au trăit în perioade de timp diferite, însă ajung să aibă ceva în comun prin faptul că Ellie și John, cuplul contemporan, se regăsesc în povestea lui Anthony și Jennifer. La acest moment, cartea este la reducere, fiind una dintre cele mai vandute titluri de pe cărți online

Ultima scrisoare de dragoste

Scrisoarea de dragoste ce dă și titlul romanului ultima scrisoare de dragoste este un element cheie în această poveste deoarece ajunge să aibă o influență enormă asupra prezentului și viitorului lui Ellie și chiar îi dă peste cap viața. Vezi preț valabil azi


Cartea este o incursiune minunată ce te face să-ți pui personal foarte multe întrebări despre felul în care privești relațiile.

Inainte de ploi, de Dinah Jefferies

O altă carte potrivită pentru a fi citită dimineața este Înainte de ploi de Dinah Jefferies, un roman de dragoste scris într-un stil elegant, care te ia pe sus și te teleportează direct în India anului 1930. Romanul are câteva referințe istorice din perioada Imperiului Britanic, însă povestea se axează pe relația amoroasă dintre Eliza și Jay, fratele prințului de atunci.

Inainte de ploi nemira

Cu toate acestea, diverse polemici ideologice se nasc între cei doi, iar protagonista noastră este pusă în fața unei prea bine cunoscute dileme: să-ți urmeze inima sau să se lase influențată de ceilalți?

După citirea acestui roman rămâi cu un sentiment foarte plăcut care-ți înlătură prejudecățile și te face să vrei să descoperi oameni cu mentalități diferite de a ta, fiindcă niciodată nu știi ce-ți poate aduce viitorul atunci când ești deschis la noi posibilități. Vezi preț valabil azi

Secretul sotului, de Liane Moriarty

O ultimă carte perfectă pentru dimineață este Secretul soțului de Liane Moriarty, un thriller romantic cu foarte multe răsturnări de situație și un personaj feminin extrem de puternic și ambițios. Soțul Ceciliei moare, lăsând în urmă o scrisoare în care destăinuie în sfârșit un secret pe care-l păstrase cu el în tot timpul relației sale conjugale.

Secretul sotului

Femeia este mai mult decât hotărâtă să meargă până-n pânzele albe pentru a rezolva misterul morții fiicei sale Janie, cât și intrigată de faptul că soțul său îi ascunsese atât de multe lucruri pe parcursul relației lor. Aici intervine și partea în care cititorul ajunge să-și pună sieși întrebări și să se gândească câte lucruri sunt de fapt neștiute într-o relație obișnuită.

Liane Moriarty ne-a oferit un roman extrem de intens cu o poveste care te ține ca pe ace până la vremea deznodământului – tocmai de aceea te poți treci în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze și plină de curiozitate în privința narațiunii din roman.

Vă garantez că dacă vă veți înarma cu puțină răbdare, această carte vă va rămâne în suflet pentru ceva vreme, căci Secretul soțului este una dintre puținele care te poate implica atât de tare în povestea protagonistei. Vezi preț valabil azi

Dacă vrei să cumperi o carte bună la preț avantajos, te invit să intri pe categoria de reduceri carti si alege dintre ofertele disponibile de la cele mai apreciate librării online sau de lichidari de stoc. Reducerile și stocul sunt actualizate constant, astfel încât vei face o alegere bună.

Tu ce cărți bune recomanzi pentru o dimineață perfectă? Te invit să o postezi în comentariu.

cod reduceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *