Top site-uri de matrimoniale și aplicații de dating online în 2020

site-uri de matrimoniale
5/5 - (7 votes)

De ce sa nu recunoastem, site-urile de matrimoniale sunt tot mai intens promovate si ne situam intr-un moment in care persoanele care aleg aceasta metoda de socializare sunt extrem de numeroase. Chiar daca in perioada pandemiei, interactiunea sociala este scazuta si e dificil sa cunosti persoane noi, avem totusi la indemana o solutie facila de a socializa: site-urile de matrimoniale si aplicatiile de dating! Pe platformele de matrimoniale online, intalnim atat persoane de gen feminin cat si de gen masculin, care si-au completat profilul, sperand ca implicarea lor ulterioara va conduce catre conturarea unei prietenii sau a unei relatii de lunga durata.

Cele mai multe anunturi matrimoniale sunt in Bucuresti, persoanele din aceasta zona avand o viziune pozitiva asupra mediilor de socializare prezente pe internet. Regasim multiple platforme online de matrimoniale in Bucuresti insa nu exista o educare adecvata a publicului tinta, peste 70% devenind victimele formularelor care conduc la completarea corecta a profilului de utilizator.

Recent, s-a observat o crestere a numarului de utilizatori si din alte zone importante, Cluj, Iasi, Constanta, Bacau, Timisoara, Sibiu, Brasov, Craiova si Arad, procentual fiind mai mulți bărbați singuri decât femei. Cele mai frecvente sunt persoanele singure, majoritatea manifestând interes ridicat pentru o relație serioasă.

Sunt gratuite site-urile de matrimoniale?

Majoritatea site-urilor de matrimonialele online sunt contra cost în cea mai mare parte, dar există și site-uri gratuite.


Abonamentul lunar este în general accesibil ca preț, forma de plată fiind și o metodă de validare a conturilor.
In general pe site-urile contra cost, membrii sunt mai activi și sunt cu adevărat interesați să își găsească un partener.

Top Site-uri de Matrimoniale și aplicații online de dating în România

Cea mai bună formă de a valida un site rămâne experientă utilizatorului. Prin urmare te invit șa alegi site-ul tău preferat.
Dacă nu se regăsește in listă, îl poți recomanda la comentarii.

Care este site-ul tău de dating preferat?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Cum sa iti completezi corect profilul de utilizator pe un site de matrimoniale?

Pentru a avea sanse mai mari de a cunoaste persoane noi, este extrem de important ca profilul vostru sa fie completat adecvat si sa contina informatii pe care ceilalti membri sa le descopere parcurgand pagina de utilizator.

Numele, prenumele, adresa de email sau locatia exacta in care locuiti, toate aceste date sunt percepute ca fiind importante de catre orice persoana interesata sa relationeze cu voi. Desi inca exista ideea de retinere in privinta afisarii acestor informatii, mizati pe retelele de matrimoniale care ofera posibilitatea utilizatorilor sa parcurga detaliile de contact doar dupa ce s-au inregistrat, in acest fel avand garantia ca doar o persoana interesata va avea acces la datele voastre.

Dincolo de nume sau locatie, incercati sa va completati o biografie cat mai complexa, sa incarcati fotografii recente si sa le oferiti celorlaltor utilizatori cat mai multe detalii de contact. Numarul de telefon este important insa nu este obligatoriu sa il listati, mizati mai degraba pe o activitate ridicata in cadrul profilului vostru si incercati sa relationati cu toate persoanele care doresc sa va cunoasca sau sa socializeze cu voi.

Site-uri de Matrimoniale și aplicații online dating în România

Tinder

La momentul actual, Tinder este cea mai populară aplicție de dating, cu milioane de utilizatori din întreaga lume. Persoanele care utilizează Tinder sunt interesate atât de relații stabile, cât și de relații ocazionale.

Badoo

Sentimente

Sentimente este cel mai mare site de matrimoniale local. Pe Sentimente toate profilele sunt verificate, fotografiile devin publice dupa ce intra in sistemul de aprobare. Este un site serios, cu o comunitate mare de utilizatori, fiind locul unde iti poti gasi jumatatea.

Facebook dating

Facebook Dating a apărut și în România, anunțându-se un concurent puternic în raport cu Tinder și celelalte site-urile de matrimoniale locale.
Profilul de utilizator se completează foarte ușor, aplicația avănd acces la informațiile pe care Facebook le are deja despre tine. Partea bună este că ai posibilitatea ca utilizator să alegi care din informatiile de pe profilul să fie disponibile în aplicație.

OkCupid

Matrimoniale

Matrimoniale.ro este un site popular, cu vechime si complet gratuit. Înregistrarea pe site este foarte simplă, iar pentru discuții poți folosi chat-ul sau sistemul de mesagerie privată.

topor oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *