Ce nu trebuie să faci atunci când mergi la prima întâlnire?

prima intalnire
5/5 - (1 vote)

Prima intalnire poate fi un succes! Totul depinde de felul in care va comportati si de felul in care veti fi perceput de cealalta persoana.
Prima intalnire va fi intotdeauna emotionanta. Nu trebuie sa ne pierdem cumpatul insa trebuie sa ne incredem in cel mai puternic aliat: rabdarea.

Fi-ti echilibrat! echilibrat

Nimic nu trebuie sa fie prea putin si nimic nu trebuie sa fie prea mult. De la tinuta pana la comportament totul trebuie sa se bazeze pe cumpatare si ar fi bine ca orice cuvant pe care il veti rosti sa fie mai intai trecut prin filtrul mintii.
Ca femeie trebuie sa stiti ca a fi prea sumar imbracata la prima intalnire poate reprezenta un dezavantaj. Majoritatea barbatilor nu apreciaza acest lucru la o femeie, ba din contra il considera un mare minus. Ca barbat trebuie sa aveti un look fresh si ingrijit. Un stil relaxat care sa denote faptul ca v-ati pregatit atat fizic cat si psihic va fi ideal.

Evitati sa radeti tot timpul si fara sens

Fiind prima intalnire puteti aborda si situatii mai serioase pentru a vedea daca reactiile celuilalt sunt in concordanta cu reactiile dumneavoastra.

Nu incercati sa va ascundeti partile negative

Este stiut faptul ca nimeni nu este perfect deci mascarea defectelor poate fi o adevarata demonstratie de superficialitate si de neincredere acordata inca din prima clipa. Fiti voi insiva si nu incercati sa imitati! Numai prin caracterul personal veti reusi sa acaparati atentia unei persoane si mai apoi sa primiti remarci pozitive la adresa dumneavoastra.


Evitati subiectele referitoare la fostii sau la fostele partenere

Deasemenea subiecte intangibile pot fi politica si religia. Aceste subiecte nu trebuie dezbatute la prima intalnire deoarece sunt subiecte delicate care pot atrage neintelegeri, argumente pro si contra si care pot genera adevarate dispute.

Nu discutati despre cum stati pe plan material

Deasemenea nu intrebati despre situatia financiara a persoanei de langa dumneavoastra deoarece aceasta poate fi chiar o dovada de lipsa de respect. Puteti discuta despre locurile de munca anterioare sau de la experienta de la locul de munca actual si puteti imparti pareri referitoare la orarul de munca sau la munca concreta pe care o intreprindeti.

Prima intalnire nu trebuie sa fie una acaparanta si sufocanta. Subiectele trebuie sa fie discutate lejer si amiabil fara sa starniti controverse si dispute.

Nu uitati ca la prima intalnire se formeaza si prima impresie si desi suna a cliseu, fiti voi insiva! Nimic nu va eticheteaza mai bine decat caracterul propriu si decat parerile si opiniile proprii. Atata vreme cat vreti fi moderati in discutie si nu veti sustine sus si tare un subiect si nu veti incerca sa convingeti, sa abordati problema dintr-un singur punct de vedere si sa manipulati, lucrurile vor decurge de la sine iar prima intalnire va fi un real succes.

Desigur, există și varianta să îți găsești partenerul online, printr-un site sau aplicație de dating. Te invit să vezi aici cele mai bune site-uri de matrimoniale online.

Tu cum procedezi la prima întâlnire?

cod reduceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *