Top destinații de Ski recomandate în Europa

Top destinatii de ski
5/5 - (7 votes)

Dupa pauza de toamna cu plimbari scurte si distractii de weekend, incep pregatirile pentru sezonul de iarna. Pregatiti de sky? Vanatoarea de oferte pentru destinatiile de top din Europa incepe.

Courchevel, Franța

Avem ca reper o statiune de top, perla Alpilor si anume Courchevel, Franța. O statiune ce reprezinta varful de clasament in distractie, sporturi de iarna, lux si relaxare.

Courchevel Ski
Cateva aspecte ce fac din aceasta statiune cea mai buna:

  • 600 km de partie;
  • imperiul sporturilor de iarna;
  • 16 hoteluri de 5 stele;
  • 2 palate.

La o trecere rapida in revista a preturilor, hotelurilor si serviciilor, o noapte de cazare costa informativ 100 euro. Un pret nu prea accesibil tuturor, dar care se justifica raportat la conditiile oferite.
Nu mergeti in fiecare an intr-o locatie de lux pentru ski, nu?
Pe langa cazare si transport, nu trebuiesc neglijate si celelalte costuri cu echipamentul, bete, clapari, ochelarii de soare si imbracamintea adecvata. Va recomandam sa alegeti magazinele online de specialitate, fiind indicat sa achizitionati toate produsele din acelasi loc.

Kopaonik – Serbia

Kopaonik este cel mai mare masiv montan din Serbia, o destinație obligatorie pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Cel mai înalt vârf al Kopaonik este Pančićev, situat la o înălțime de 2017m.


Cu un climat subalpin, Kopaonik este cunoscută pe bună dreptate, sub numele de Muntele Soarelui, deoarece există aproape 200 de zile însorite pe parcursul anului. Cu peste 70 de km de pârtii potrivite atât pentru începători, cât și pentru schiorii experimentați, o vacanță la schi în cel mai întins lanț muntos al Serbiei nu poate fi decât o alegere excelentă.

Kopaonik Serbia

Datorită poziției geografice, aerul rece este canalizat către văile și bazinele din jur, ceea ce face că temperaturile de iarnă în Kopaonik sa nu fie prea scăzute (temperatura medie anuală pe Kopaonik este de 3,7° C). Zăpada cade de la sfârșitul lunii noiembrie și rămâne până în luna mai, ceea ce face ca această stațiune să fie destinația turistică numărul unu din Serbia, atât iarna cât și vara.

Prețurile sunt moderate, din punct de vedere al bugetului o vacanță la Kopaonik nu se compară cu resorturile scumpe din Franța, Elveția sau Austria. Atmosfera este primitoare, un loc unde nu te vei plictisi, bucurăndu-te de tradiția și ospitalitatea poporului sârb.

Statiunea Kaprun – Zell Am See

Continuam cu Zell am See – Kaprun ce se ridica in topul destinatiilor prin sustinerea celor 130 km de partii de ski si 56 de instalatii de transport.

Kaprun - Zell Am See

Statiunea este considerata de multi turisti ca fiind paradisul de pe pamant atat iarna cat si vara. Orasul este de asemenea un punct de atractie devenit celebru de la construirea Ferry Porsche Congress Center ce strange anual oameni de afaceri din toata lumea dar si prin renumele Lacului Zeilor.
O noapte la un hotel de 4 stele in Zell am See este peste 68 euro/persoana.

Top stațiuni de sky din Europa în 2020

Care este stațiunea ta preferată? Dacă nu se regăsește in listă, te invit să o recomanzi la comentarii.

Care sunt destinațiile tale preferate de Ski în Europa? (maxim 2)

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

proalpin reduceri

topor oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *