Purificator de aer Singer IAC 1000 PRO Review

purificator aer singerI AC1000 review
5/5 - (1 vote)

Purificator aer Singer IAC 1000 PRO este un aparat ideal pentru persoanele alergice! Poate fi utilizat acasa, la birou, în sali de conferinta, magazine sau chiar în sali de operatie, laboratoare medicale sau chimice.

Functii:

Acest aparat de purificare retine praful, fumul de tigara si gazele toxice, polenul, mirosurile neplacute si bacteriile pe lamele colectoare pentru a elibera apoi aerul purificat in incapere. Purifica si ionizeaza aerul din spatii inchise.

Daca nu stii ce purificator de aer sa alegi, afla din acest articol cum alegi purificticatorul de aer potrivit.

Caracterisitici tehnice:

  • Tip: Cu ionizare
  • Numar viteze: 3
  • Trepte de taiere: 4
  • Consum energetic: 12 W

Caracterisiticile aparatului:

Acest aparat purificator foloseste un sistem patentat de recirculare a aerului cu motor silentios, fara ventilator. Are filtre permanente ce nu necesita inlocuire, 3 lame metalice pentru colectarea prafului si suport stabil


Intretinerea aparatului:

Intretinere usoara si rapida! Lamele colectoare se curata foarte usor cu o laveta umeda.

Opinii despre Singer IAC 1000 PRO:

Nu produce nici un zgomot in utilizare oricat de mult incerci sa percepi ceva, orice, in liniste absoluta. Nu se aude nici cand porneste sau se opreste, trebuie precizat ca treptele LOW, MID nu scad puterea ci introduc pauze in functionare

Il recomand pentru modul de filtrare al aerului, pentru posibilitatea de ionizare aer, pentru consumul redus, spatiul mic pe care il ocupa si mai ales pentru usurinta cu care se curata. Mentionez ca lamelele trebuie sa fie perfect curate si uscate inainte de a fi repornit aparatul.

Foloseşti sau ai testat acest purificator? Spune-ţi părerea aici şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.

cod reduceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *