Lenjeriile de pat monocrome o diversitate în casa ta

enjerie de pat gri Behrens Damask
4.7/5 - (4 votes)

Monocromia a fost și a însemnat întotdeauna ceva mai mult față de ceea ce păreau oamenii obișnuiți să înțeleagă. De fapt pentru acele persoane pasionate de culoare și de amestecul dintre ele, monocromia are un înțeles special și un efect vizual surprinzător. Și doar adevărații iubitori ai monocromiei pot înțelege la perfecție ce poate însemna aceasta, ce transmite și care este amestecul perfect care se poate asezona în orice situație și în orice caz.

Pe de altă parte pentru oamenii obișnuiți albul și negrul nu fac altceva decât să despartă partea luminată de cea întunecată, însă în ceea ce privește sensul acestora mult mai profund cu câte o particularitate în fiecare domeniu, în fiecare lucru și în special în cromatica de mobilier și designul unei locuințe.

Pentru cineva pasionat lucrurile acestea sunt bine cunoscute, însă pentru cineva ca mine, un om simplu și obișnuit, fără prea multe cunoștințe în acest domeniu al designului, albul îmi aduce starea de bine, de liniște, de lumină în casă, în dormitoare și de ce nu în viața de zi cu zi.

Iar negrul își lasă puțin amprenta așa cum o pot face problemele de zi cu zi, sau micile pățanii pe care nu avem cum să le evităm. Oricum din toate acestea avem de învățat și este bine ca din când în când să avem parte de ele și să le numim lecțiile vieții. Însă în ceea ce privește lenjeriile de pat monocrome, lucrurile stau cu totul altfel și în mare parte reprezintă altceva.


Lenjeriile de pat monocrome confera o nota de eleganta oricarui dormitor

În altă ordine de idei mereu mi-am dorit să am o cameră luminoasă, să am parte de cât mai multă lumină și dacă se poate să fie naturală cu atât mai bine. Așadar am optat pentru pereți albi și fără nimic altceva.

reduceri lenjerii din bumbac

Iar pentru patul din centrul camerei m-am orientat către o lenjerie de pat dark blue din saten. Am luat această decizie pentru că mi se părea că am nevoie de o pată de culoare în toată acea mare de alb, că am nevoie de acel ceva care să mă facă să mă simt altfel, să mă simt specială.

De ce nu am achiziționat o lenjerie de pat neagră este de fapt o altă problemă a mea cu care m-am confruntat de-a lungul timpului. Îmi place negrul, dar am senzația că pentru o lenjerie de pat este ceva cam mult… cam mult prea sumbru ceea ce nu e în concordanță cu mine așa că am optat pentru o variantă ceva mai soft, o variantă dark blue, anume lenjeria de pat King Satin Supreme Simple Dark Blue. Și de fapt prea mult alb mă face să mă simt ca într-un spital și atunci am hotărât să aduc în dormitor cel mai mare contrast.

Astfel am putut să îmbin atât designul patului cu nuanța albă de pe pereți cu nuanța lenjeriei, astfel încât să-mi aducă o armonie și să nu mă facă să mă simt ciudat sau ceva care să fie prea țipător.

Lenjerie de pat King Extra Snowflake Snow White

Lenjerii de pat albe pentru camera copiilor

De altfel pentru camera copiilor am ales ceva simplu și de efect. Știam că pentru ei trebuie să aduc acel surplus de ceva care să mai estompeze din valul lor de energie și care să le redea liniștea. Și cel mai potrivit pentru vârsta lor, ani copilăriei, este o lenjerie de pat albă din bumbac 100%, care să le lase pielea să respire și să se adapteze la temperatura corpului lor, lenjeria de pat King Extra Snowflake Snow White.

Deși genul acesta de lenjerii de pat încă nu au o popularitate crescută, în rândul mamelor care știu ce vor pentru micuții lor, acestea sunt cele mai folosite. Și ca un plus la tot ceea ce am spus până acum nu trebuie să-ți bați prea mult capul pentru a asorta această lenjerie cu patul sau nuanța de pe pereți ori cu mobilierul.

lenjerie de pat alba

În altă ordine de idei nu contează dacă rama patului este albă, neagră sau maro, lenjeria albă întotdeauna se transpune și intră imediat în armonia culorilor, fără să aibă acel ceva din prea mult sau prea puțin.

De altfel când alegi o lenjerie de pat nu trebuie să ții cont nici de nuanța pereților, căci albul se potrivește cu orice și oricum. În privința aceasta nu trebuie să vă faceți prea multe griji, ci doar să alegeți lenjeria în care cei mici se vor simți bine și vor putea dormi neîntrerupți.

Dacă nu te-ai hotărât care este lenjeria de pat cea mai potrivită pentru dormitorul tău, îți recomand să descoperi în acest articol cum alegi cea mai bună lenjerie de pat. Există numeroase caracteristici de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi lenjeria pentru pat!

Lenjerii monocrome, simple, pentru camera de zi

Am lăsat spre final camera de zi pentru că aceasta are nevoie de ceva mai multă atenție la detalii și în ceea ce privește aranjarea acesteia. Inevitabil sunt persoane care nu vor nimic pentru relaxare în camera de zi, cel mult câteva plante de ghiveci, un birou, o măsuță dacă este cazul și câteva scăunele. În cazul meu lucrurile stau puțin mai diferit. Și anume am preferat în camera de zi să optez pentru o canapea extensibilă, astfel încât atunci când avem parte de vizite neașteptate și de musafiri canapeaua să se transforme într-un pat.

Ca și pentru celelalte camere am ales lenjeria pentru canapea în funcție de monocromie și de această dată, aici am ales o lenjerie cu nuanțe de gri și cu frumoase modele imperiale. Și asta pentru că lenjeria respectivă trebuie să dea un aer aparte acestei încăperi. În același timp să te invite la relaxare și un somn bun, dar și de confortul de care odată aveam parte numai regii și împărații.

enjerie de pat gri Behrens Damask

Astfel tipul acesta de lenjerie poate combina acest amestec de stări și să îl transforme în ceva inedit, o experiență unică. Bineînțeles nu trebuie să vă temeți de nuanțele de gri, căci nici acestea nu sunt foarte pretențioase așa cum am putea crede la prima vedere. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că tu te simți bine având aproape lenjeria respectivă. Dacă tu te simți bine și ceilalți se vor simți la fel.

De unde se pot cumpara online lenjerii de pat monocrome?

In general, le vei gasi in orice magazin online home deco, chiar daca trebuie sa navighezi prin categorii sa le gasesti. Totusi, în această listă vei găsi top magazine de lenjerie care au categorii dedicate lenjeriilor monocrome, unde vei gasi o varietate mai mare de modele.

Prin urmare dacă nu ai încredere în intuiție, atunci când îți dorești să achiziționezi lenjeriile pentru pat, cel mai bine ar fi să te documentezi în privința lor. Iar dacă nici acest lucru nu te ajută atunci privește partea pozitivă și îndreaptă-te către lenjeriile monocrome alegând astfel și confortul, dar și rafinamentul.

cod reduceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *