Cum alegi biroul potrivit pentru acasă? Sfaturi și recomandări

birou pentru acasa
5/5 - (7 votes)

Odată cu pandemia COVID-19 și nevoia de a lucra de acasă, s-au schimbat atât prioritățile, cât și responsabilitățile multora. Dacă înainte mergeai la serviciu și aveai acolo tot echipamentul necesar, de la monitor, la laptop, tastatura adițională, mouse, set de căști, scaun ergonomic și birou, pandemia COVID-19 a pus foarte mulți angajați în fața unei realități mai dificile pe termen lung. Mulți au fost nevoiți să își transforme propriul apartament într-un birou și să își împartă locul de muncă cu întreaga familie.

Pentru a face această nouă realitate cât mai plăcută și adaptată nevoilor tale, un design al biroului potrivit cu apartamentul din care lucrezi joacă un rol esențial în creșterea productivității și oferă o stare generală de satisfacție.

Pentru apartamente mai mici

Pentru apartamentele mai mici, un birou de lucru compact și minimalist este o alegere potrivită și nu încarcă spațiul prea mult. Biroul din Metal și Pal Grunberg este un birou minimalist cu blat din PAL, accesibil ca preț, cu loc pentru laptop, o agenda, telefoane mobile și încărcătoare.
Birou din Metal si Pal ,Dimensiuni 64 x 42 x 84 cm , Grunberg.

Este perfect în cazul în care jobul tău presupune foarte multă comunicare prin e-mail și telefon și nu necesită mai mult echipament. Dacă îți place acest birou, acum e momentul să îl cumperi, deoarece biroul din metal și Pal Grunberg are un redus cu 22% la acest moment pe Emag.


reduceri lenjerii din bumbac

Dacă vrei un birou ieftin, descoperă aici o gamă variată de birouri ieftine cu spații de depozitare și birouri ajustabile, cu design modern, minimalist și exclusivist​.

Dacă ai un colț liber într-o cameră

Dacă ai un colț liber într-o cameră și te gândești să îl folosești pentru biroul de lucru, atunci poți începe măsurătorile! Îl poți alege în funcție de dimensiunile spațiului pe care îl ai la dispoziție și astfel îți vei putea desfășura activitatea zilnică în condițiile optime.

O variantă ar fi acest birou de colț cu 4 rafturi, alb, care are masă și bibliotecă cu patru rafturi. Poți depozita acolo dosarele și documentele de care ai nevoie pentru muncă, pe lângă echipamentul electronic.

Birou de colț cu 4 rafturi, alb

Biroul pentru calculator

O altă variantă este biroul pentru calculator. Acesta are suficient spațiu pentru monitor, unitate centrală, tastatură și mouse și îți va rămâne în continuare suficient spațiu pentru a lucra. Un exemplu este Produs 3, cu spațiu chiar și pentru imprimantă, fiind modern și elegant. Este prevăzut cu roți și fabricat din PAL și se potrivește în orice tip de camera.

Acest birou pentru computer sau laptop este făcut să vă ajute să economisiți spațiu. Ar fi și mai bine dacă și restul mobilei este în aceleași culori și are finisaje asemănătoare.

Birou mobil pentru computer, Maro

Biroul reglabil pe înălțime

Foarte apreciate sunt acum birourile reglabile pe înălțime. În doar câteva secunde poți decide dacă dorești să stai jos sau să lucrezi din picioare. Dacă ești mai înalt și ai nevoie de un birou special poți opta pentru biroul pentru laptop cu roti reglabil pe inaltime Top Homs.

Având un singur picior și patru roți te poți deplasa în orice zonă a casei cu acest tip de birou și poți alege cum lucrezi, stând pe scaun sau în picioare. Puteti regla inăltimea acestuia in functie de zona pe care o veti folosi si o puteti utiliza cu usurinta strangand suruburile. La cest moment are un preț redus cu 51% pe Emag și cu siguranță îl vei găsi util în casă.

Birou pentru laptop cu roti reglabil pe inaltime

Birourile reglabile pe înălțime sunt foarte benefice, prin comparație cu cele statice. Dacă suferi de afecțiuni la coloana vertebrală și ți se recomandă să stai în picioare sau trebuie să lucrezi mai mult și te dor articulațiile din cauza statului prelungit pe scaun, atunci un birou reglabil pe înălțime te va ajuta să alternezi cele două variante de lucru.

Birouri pentru copii

Pe de altă parte, lucratul de acasă se aplică și în cazul celor mici. Și pentru copii e important să alegi un birou potrivit, de dimenisini adaptate înălțimii și vârstei acestora. Biroul cu scaun pentru copii YANA, ajustabil, dispune de posibilități de reglare a înălțimii și sertar culisabil.

Lateral are o agățoare pentru ghiozdan, iar spătarul este reglabil în două trepte. Acest birou este ideal pentru a realiza un spatiu de lucru potrivit pentru copii, pentru activitati precum scriere, colorare, citire etc. Mai mult, la acest moment, biroul este redus cu 49% pe Emag, un preț foarte avantajos.
Birou si scaun pentru copii YANA, ajustabile, gri

Sfaturi pentru alegerea biroului

O piesă de mobilier de lucru nu poate avea foarte multe în comun cu mobilierul interior pe care deja l-ai ales când ți-ai decorat casa, însă cu cât este mai simplă, cu atât poate evita mai ușor să încarce vizual și să dea senzația de suprapunere a stilurilor.

Un birou alb atrage mai puțin atenția decât unul negru, iar cu cât este poziționat într-un loc mai discret, cu atât este mai puțin observabil. Dacă ai deja mobilă albă în apartament, atunci acesta merge de minune! În caz contrar, te poți orienta după o culoare și un material care completează cât de cât ceea ce ai deja în apartament.

Pe de altă parte, și dimensiunile biroului contează. Oricât de mult ți-ai dori să îți transformi casa într-un departament al unei companii, ar fi bine să nu exagerezi și să folosești doar partea de mobilier care îți lipsește pentru a-ți desfășură activitatea în liniște și în condiții optime.

Este mai bine să păstrezi o oarecare distanță între viața privată și cea profesională, chiar și la nivel de mobilier, pentru a lasă organismul să facă distincția între muncă și viața de acasă. Astfel te vei putea odihni după ce ai terminat cu munca, deși te vei deplasa doar doi metri de la laptop, la canapea.

Fie că lucrezi sau înveți de acasă, un birou bun, confortabil și bine organizat, te va ajută să fii mai productiv și să lucrezi relaxat. Prin urmare, niciodată nu ar trebui să faci rabat la calitate, atunci când cumperi un birou. Indiferent de bugetul de care dispui, dacă ești în căutarea unui birou îți recomand să vezi și reducerile la birouri, cu o mulțime de oferte avantajoase! Întotdeauna o reducere de preț este bine venită!

Tu ce birou folosești cănd lucrezi de acasă?

cod reduceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *