Top cele mai bune seriale tv

top cele mai bune seriale tv
Top cele mai bune seriale tv
5 (100%) 4 vote[s]

Serialele reprezinta unul dintre cele mai plăcute moduri de a ne relaxa, de cele mai multe ori bazându-se pe o poveste interesantă care reușește să ne țină cu sufletul la gură sezoane întregi.

Chiar dacă genul și actorii preferați diferă, cu totii avem un lucru în comun: ne dorim să vedem cele mai bune seriale. Alegerea unui serial online se poate dovedi o experientă dificilă, de cele mai multe ori pierzând ore în șir cautând pe net printre zecile de seriale apărute.
Prin urmare vreau să alcătuim o listă cu seriale preferate, încercate și recomandări.
Lista va rămâne deschisă în comentarii, unde aștept sugestii.

Top cele mai bune seriale TV

Alege serialul tau preferat (max 3)

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Recomandari cele mai apreciate seriale TV

La Casa De Papel (Money Heist) 2017

Actiune, Comedie

Autor: Álex Pina
Actori: Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Álvaro Morte

Unul dintre cele mai bune seriale de actiune spaniole, care reuseste sa te tina in priza, din primul episod si pana la final. Serialul, o combinatie reusita de actiune si comedie, are la baza un plan de jaf genial, in care opt hoti iau ostatici si se baricadeaza in trezoreria regala spaniola, tiparind bani si dejucand de fiecare data cu succes incercarile politiei de a-i opri.

Este un serial inteligent, cu actorii foarte buni, cumplet diferit de serialele americane de gen, cu cateva momente memorabile si un sfarsit de nota 10!
Sezonul 3 va aparea in 2019, cu o noua lovitura!

Marvel’s The Punisher 2017

Actiune, Aventură, Thriller, Război

Autor: Steve Lightfoot
Actori: Jon Bernthal, Amber Rose Revah, Ebon Moss-Bachrach

Chiar dacă la prima vedere pare un serial realizat după tipare (gen Shooter), în care un fost pușcaș marin (Frank Castle) vrea să pedepsească criminalii care i-au ucis familia, modul în care este realizat, regia, scenele de acțiune împletite cu umor îți captează atenția încă din primele minute ale primului episod.

Frank Castle și David Lieberman (un fost analist NSA) se trezeșc prinși într-o conspirație militară, în care primul vrea răzbunare, iar celălalt să iși salveze familia. Cei doi fac echipă bună, pe parcursul serialului povestea se complică, la mijloc intervin interese financiare și politice, trădări etc

În concluzie un serial excelent, emoționant despre famile, camaderie și război, pe care nu trebuie să îl ratezi!

Povestea Slujitoarei (Handmaid`s tale)

Drama, SF

Autor: Bruce Miller
Actori: Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Max Minghella

Un serial plin de suspans, ecranizare dupa cartea cu același nume, ce are la bază o poveste puternic feministă, care prezintă o realitate crudă ce ar putea veni într-un viitor nu prea îndepărtat.

O autocrație bazată pe religie a preluat majoritatea Statelor Unite, redenumind țara Galaad, un stat unde femeile sunt cetățeni de clasă a doua.

Confruntată cu dezastre naturale, rata nașterilor a scăzut dramatic in Galaad; prin urmare, în încercarea disperată de a repopula lumea, s-a creat o castă de femei (slujitoarele) forțate să poartă copii conducătorilor fără copii.
Oricine încearcă să scape sau să nu se supună autoritalilor este aspru pedepsit.

Serialul prezinta povestea lui Offred (Elisabeth Moss), o slujitoare în casa Comandatului, una dintre ultimele femei fertile!

Taboo

Drama

Autori: Chips Hardy, Tom Hardy, Steven Knight
Actori: Tom Hardy, Leo Bill, Oona Chaplin

Taboo este un serial care te ține cu sufletul la gură încă din primele episoade, acțiunea urmând să se petreacă în anul 1913, când Delaney (Tom Hardy) un aventurier viclean si îndrăzneș, se întoarce din Africa pentru a-și construi propriul imperiu naval și comercial, implicându-se astfel într-un joc periculos. Intriga o constitule moștenirea primită de Delaney, o insulă poziționată strategic pe care guvernul și cel mai mare concurent al său compania East India o doresc!

Tom Hardy face un rol excepțional într-un serial cu scene de violență extremă si mistice, cu numeroase ritualuri de Voodoo din cultura africană.

Sursa foto


Care este serialul tău preferat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.