Top cele mai bune bloguri de fashion ▷ Moda care ne inspiră

fashion style
5/5 - (2 votes)

Iubesc hainele, moda, tot ce ține de creativitate și confort! Cand doresc ceva divers sau nou în materie de îmbrăcăminte, inspirația îmi vine mai ușor dacă urmăresc articolele și pozele de pe blogurile de fashion.

Cauți surse de inspirație pentru stilul tău vestimentar?

Ai ajuns în locul potrivit! Acest articol este dedicat femeilor pasionate de modă.
Ai rămas în pană de idei? Urmărește blogurile prezentate, ține cont de sfaturi și trend-uri în 2021, astfel încât să faci cele mai bune alegeri în materie de haine.

Devine din ce în ce mai dificil să găsești bloguri de fashion pe Google. În căutari sunt favorizate brand-urile mari de haine, site-uri cu autoritate, prin urmare o listă dedicată doar blogurilor de fashion este utilă.

Dacă ai un blog de fashion preferat, dar care nu se regăsește în listă, te invit să îl postezi în comentariu.

Top bloguri de fashion! Alege blogul preferat

Mai jos îți prezint câteva bloguri de fashion autohtone, actualizate periodic, pe care eu le-am descoperit și de la care te poți inspira. Trend-uri noi în modă, colecții, celebrități – absolut tot ce te interesează găsești aici.


Care sunt blogurile tale de fashion preferate? Alege Maxim 2

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Site-uri de fashion (listate alfabetic)

alinaceusan.net

Un site bilingv(română și engleză) care te inspiră, în special pe zona de fashion și beauty. Foarte interesante secțiunile Looks și News, cu informații actualizate din lumea modei. Poze profesionale, informație de calitate, un blog pe care trebuie să-l urmărești.

cuhaine.ro

Un blog de fashion, cu sfaturi de stil vestimentar și ținute de modă, recomandări de haine, pe care le poți găsi în magazinele online. Dacă vrei să cumperi haine cu gust, poți începe de aici.

ioanagrama.ro

De urmărit secțiune de Street style, cu cele mai noi tendințe de stil și ținute inspiraționale pentru propria garderobă. Așadar, ținutele de street style abundă pe site, cu poze de cea mai bună calitate! Când nu știi cu ce să te îmbraci într-o zi, pentru un strop de inspirație, te ivit să “arunci un ochi” pe blogul Ioanei!

Foarte interesantă și secțiunea “Recomandarea Săptămânii”, cu păreri personale despre alimentație, beauty, stil de viață, exerciții fitness și alte recomandări personale.

iulia-andrei.ro

Acest blog se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care vor să fie la curent cu notățile in materie de fashion, beauty sau lifestyle. Este un blog personal, care dorește să devină o sursă de inspirație pentru cititori în ceea ce privește atât stilul vestimentar, căt și alte aspecte ce țin de domeniul beauty în general.

Un blog cu informație de calitate, foarte ușor de navigat, mobile friendly, cu articole postate periodic și cu poze de calitate, cu care te poți delecta în timpul liber.

miu-miu.ro

Se spune ca lucrurile frumoase se nasc din pasiune, dar ce faci când pui și pasiune, talent la scris, un strop de imaginație și cu multa determinare? Cand vine vorba despre modă, miu-miu by Andreea Manole este un reper în materie de stil personal și frumusețe. Articole inspiraționale, blogul ideal de citit dimineața la cafea.

Mi-a atras atenția pagina “Shop my closet“, o pagină cu haine de vânzare, haine purtate doar la shootinguri, haine pe care nu le mai poartă. Sunt haine aproape noi, nu haine vechi, ponosite cu semne de purtare, la prețuri foarte avantajoase.

Totuși dacă cauți să cumperi haine noi și ieftine îți recomand acest site cu haine la reducere. Găsești promoții ale magazinelor online de haine, lichidări de stoc, reducerile ajungând și până la 80%.

skainthecity.com

Un blog by Roxana Ostroveanu, Fashion Designer si Creative Director la Cristallini. Un blog cu informatii utile din zona de fashion, dar nu numai. Articole foarte interesante, încărcate de energie și pasiune.

Indiferent de ce îți place să porți, de cât de încrezătoare vrei să te simți, de cât de deschisă ești spre nou, un blog de fashion merită urmărit, pentru că niciodată nu trebuie să încetăm să ne reinventăm cănd vine vroba de frumusețe și modă.

magazine online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *